Nannic NBE 1000 Ansiktsbehandling

För dig som vill se ett omedelbart lyft men inte vill operera dig.

Vi använder Nannics NBE 1000 som via radiofrekvens lyfter och stramar upp din hud. Vi börjar behandlingen med rengöring och hudanalys. En enzympeel som effektivt tar bort döda hudceller, medan enzympeelen verkar får du njuta av en skön nackmassage.

Därefter följer sekvensen med radiofrekvens – en helt ljuvlig känsla som känns som en varm, len sten som med svepande rörelser ger dig en lång, lyxig ansiktsmassage. Fullkomligt avslappnande. Samtidigt rensar lymfsystemet ut och vi arbetar med att slussa in aktiva serum som ger din hud näring och energi.

Resultatet syns omedelbart – din hud har fått en ny lyster och små trötta partier har lyfts. Därefter lägger vi en mask och du får en skön skalpmassage medan masken verkar. Behandlingen avslutas med serum-in-creme och terapeutens rekommendationer. En ljuvlig ansiktsbehandling!

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandlingen.

Nannic NBE 1000 Ansiktsbehandling 60 min
1 145 kr
Boka nu