Nannic NBE 1000 Face Lift

Tydliga och mätbara resultat på en behandling. Effektiv mot linjer och rynkor, pigmenteringar, slapp hud och ojämn hudton.

Vi börjar med en rengöring och hudanalys. Sedan följer en skön enzympeel och medan enzympeelen verkar får du njuta av en skön nack-massage. När huden är förberedd börjar vi med Deep-Skin apparatur där vi exfolierar huden på ett milt sätt. Gamla hudceller försvinner och ny frisk, hud kommer fram. Sedan följer en microneedling med akupressur-teknik där vi utan att penetrera huden får huden att producera mängder av nya friska hudceller samtidigt som aktiva serum slussas in. Sedan använder vi radiofrekvens som får blodcirkulationen att öka och som ger en effektiv lymfdränage. Radiofrekvensen upplevs som en lång, skön, värmande ansiktsmassage som är otroligt avslappnande. Sedan följer en ansiktsmask som får din hud att stråla och medan du ligger i mask får du njuta av en skön skalpmassage. Effekten av behandlingen är fantastisk! Otroliga och omedelbara resultat på rynkor, pigmentering, ojämn hudton, slapp hud, ärr-vävnad. Behandlingen avslutas med serum-in-creme och terapeutens rekommendationer. En riktig Cinderella-behandling som omedelbart trollar bort upp till 10 år!

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

Nannic NBE 1000 Face Lift 120 min
1 950 kr
Boka nu